Haken je zapustil klaviaturist Diego Tejeida

foto: SEBASTIJAN VIDEC 2019
0 27

Haken, britanski progresivnometalski prvaki, so sporočili, da so se razšli s svojim klaviaturistomm Diegom Tejeido.

Skupina je v svojem uradnem naznanilu objavila sledeče  “Žal vam moramo sporočiti, da nas je zapustil Diego. Radi bi se mu zahvalili, da je bil del naše skupne avanture, saj bolj kot smo, ne moremo biti ponosni na glasbo, ki smo jo skupaj ustvarili. Zelo smo mu hvaležni za vse dosežke, dogodivščine in lepe stvari, ki smo jih preživeli lahko skupaj. A brez strahu. Haken nadaljujemo našo misijo, da vam predstavimo novo glasbo do katere čutimo strast. Glede tega vas bomo obvestili zelo kmalu. Diegu pa želimo veliko dobrega na njegovi nadaljnji življenjski poti.”

Tejeida je podal sledečo izjavo: “Zelo sem ponosen na to, kar smo Charlie, Conner, Ray, Richard, Ross in jaz dosegli skupaj. Ko se danes ozrem nazaj, je naravnost noro, saj smo bili pred 13. leti povsem neznan londonski klubski bend, ki je nastopal pred maloštevilnim občinstvom. Z vsakim novim albumom, vsakim novim špilom, smo rasli tako glasbeno, kot na individualnem nivoju. Kakorkoli in kar je stvarnost v vseh medčloveških relacijah, se ljudje včasih tudi razidemo.”

Na fotografiji: Diego Tejeida med nastopom Haken 2. 12. 2019 v dunajskem klubu Simm City (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2021 (avtor fotografije: Sebastijan Videc), vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo koncerta, na katerem so Haken odprli večer pred Devinom Townsendom, lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki