Heathen zaključujejo s snemanjem novega albuma

0 95

Heathen, dolgoživi veterani legendarne Bay Area thrash metal scene iz San Francisca, se trenutno nahajajo v studiu, kjer snemajo novi album.

Spodaj je na razpolago ogled enominutnega videa, kjer vama kitarist skupine Kragen Lum in vokalist David White, razgaljata več podrobnosti o nastajajočem nasledniku v letu 2009 izdanega “The Evolution Of Chaos”.

Heathen so, ob imenih Exodus, Testament, Forbidden, Death Angel in Vio-Lence, ena izmed nosilnih zasedb, ki so utemeljile Bay Area thrash metal gibanje v poznih osemdesetih.

Heathen, pri katerih je ob različnih menjavanh postave skozi njeno kariero, ostajal v njej vedno le izvrstni kitarist Lee Altus (Exodus), so leta 1987 izdali studijski prvenec “Breaking the Silence”, ki ga je leta 1991 nasledil “Victims Of Deception”. Sledila so leta mirovanja, v začetku novega milenija reaktivacija zasedbe in leta 2009 izdaja že omenjenega tretjega albuma z naslovom “The Evolution Of Chaos”.

Maja leta 2013 je bobnar Darren Minter zapustil skupino zavoljo “nepredvidljivih okoliščin”, na njegovi poziciji pa ga je na evropski turneji istega leta nadomeščal priznani John Dette (Iced Earth, Anthrax, Slayer, Testament).

Skupina je leta 2012 sklenila pogodbo z založbo Nuclear Blast Records.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki