Heaven Shall Burn pripravljajo jubilejni ponatis albuma “Deaf To Our Prayers” v vinilnem formatu!

Heaven Shall Burn (press/promo)
0 71

Heaven Shall Burn, nemška deathcore, metalcore in melodična death metalska senzacija, bodo ob 15. obletnici izida albuma “Deaf To Our Prayers”, poskrbeli za njegov vinilni ponatis.

Ob tej priložnosti je zvok remasteriziral član skupine Alexander Dietz, album, ki velja danes za vrsto klasike skupine, in je originalno izšel leta 2006, pa bo uradno zaživel prvikrat v vinilnem formatu 4. 3. 2022.

Skupina pravi: “Po mednarodnem uspehu albuma “Antigone”, smo prvikrat v naši karieri začutili med snemanjem novega materiala pritisk, ki je prihajal s strani javnosti in pričakovanja nad tem, kaj bo prinesel novi album. V tem času smo bili vsi zaposleni tudi z obiskovanjem šol in študijem. Vendar pa se je Alex v tem času že popolnoma integriral v skupino ter takoj prevzel pomembno vlogo pri fazah preprodukcije in snemanja.”

“Četudi so bila pričakkovanja s strani založbe in naših privržencev visoka, se nam niti sanjalo ni o tem kako pomemben bo sčasoma postal album ‘Deaf To Our Prayers’.”

Skladbe s tega albuma so še danes izjemno pomemben del naših živih nastopom in denimo skladba Coutnerweight, ki je večkrat na poziciji prve skladbe večera, odraža značaj in naravo skupine, kot tudi same glasbene vplive, ki so oblikovali naš slog. Tudi danes smo zelo ponosni na ta album in upajmo da se boste zabavali z vinilnim ponatisom tudi vi.”

Album “Deaf To Our Prayers” oziroma njegov vinilni ponatis, bo dostopen v različnih izvedenkah, lahko ga že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki