Hellcats ponovno na otok!

Hellcats 2024 (press/promo)
0 46

Naše prvoborke heavy metala in tršega rocka so si s svojo brezkompromisno držo in ustvarjanjem avtorske glasbe, nabrale že lepo število poslušalcev iz celega sveta. Zadnje čase so zelo priljubljene v Angliji, tja se čez teden dni odpravljajo že tretjič.

Po dveh uspešnih turnejah na katerih so nastopale tudi na legendarnih koncertnih prizoriščih kot je O2 Arena v Islingtonu in 100 Club v Londonu, tam so nastopile celo z bobnarjem skupine Blondie,  Clemom Burkeom, jih bo pot tokrat zanesla še na Škotsko v Edinburgh in v Južni Wales, kjer so si jih zaželeli domači rokerji.

V Angliji bodo nastopile v ikoničnem klubu v londonski soseski Camden, koncertirale pa bodo še v Ispwitchu in Bradfordu.

Kot je povedala managerka in ustanoviteljica skupine Saša Zagorc, so se dogovarjanja za to turnejo začela že pred leti, saj je organizacija zahtevna in pogajanja trajajo malo dlje. Promotorji pravijo, da imajo v Angliji dosti poslušalcev in so zato sploh pripravljeni organizirati tako turnejo, zadostiti njihovim željam ter nuditi odlično podporo in zato bo poleg glasbenih užitkov puncam tudi udobno. 

Za britanski del koncertov Hellcats sicer skrbi močna organizacija International Women of Rock, ki si je iz tega dela Evrope izbrala prav Hellcats.

Z nastopi v Veliki Britaniji pa še ne bo konec koncertiranja v Evropi saj bodo na začetku poletja bodo naše peklenske mačke kot glavne nastopajoče nastopile na Vahantarock festivalu na Finskem, nato pa še v Belgij in na Nizozemskem. Z Evropo pa je povezan tudi domači koncert. V Sloveniji bodo tradicionalno nastopile na moto zboru MK Sairach, kjer si njihov nastop vsako leto zaželijo francoski motoristi.  

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki