Icon Of Sin predstavljajo video in single “Wheels Of Vengeance” – zunaj je album “Legends”

Frontiers Music Srl. 2023
0 19

Icon Of Sin, brazilski melodični metalci, so v petek 4. 8. 2023 izdali nov studijski album “Legends”. Album je izšel znova pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Izid novega albuma je skupina pospremila še s tretjim singlom (in videom) za skladbo Wheels Of Vengeance, ki mu lahko prisluhnete spodaj. Pred tem so Icon Of Sin predstavili singla Night Force in Cimmerian.

Icon of Sin, nova brazilska heavy metalska formacija, združena ob brazilski “You Tube” senzaciji oziroma vokalistu Raphaelu Mendesu, je pred dvema letoma izdala istoimenski studijski prvenec.

Leta 2016 sta Raphael Mendes in Fabio Lima, povsem nepričakovano opozorila nase potem, ko je Lima povabil Mendesa k sodelovanju, da prispeva vokal za eno od skladb, ki sta jo kasneje naložila na You Tube. Po huronskem odzivu se je Mendes odločil, da bo zagnal svoj You Tube kanal, na katerem je zaslovel s kopico vokalnih priredb. Od tod ne čudi povabilo s strani Mariusa Danielsena, ki je Mendesa vključil v sodelovanje na njegovem projektu “Legend Of Valley Doom Part 2”, na katerem so z vokali sodelovali tudi: Michael Kiske, Vinny Appice, Mark Boals, Michele Luppi in Diego Valdez. Leta 2020 je dvignila na You Tubeu precej prahu tudi Mendesova video serija imenovana “What if Bruce Dickinson sang in other bands”. Sedaj vam je nemara že povsem jasno s katerim ikonskim pevcem je zbližana vokalna barva Raphaela Mendesa.

Seznam skladb na albumu “Legends”:
1. Cimmerian
2. Night Force
3. The Scarlet Gospels
4. In The Mouth Of Madness
5. Heart Of The Wolf
6. Bare Knuckle
7. Wheels Of Vengeance
8. Clouds Over Gotham Pt.2 – The Arkham Knight
9. Terror Games
10. Black Sails And Dark Waters

Zasedba:
Raphael Mendes – vokal
Marcelo Gelbcke – kitara
Sol Perez – kitara
Caio Vidal – bas kitara
Markos Franzmann – bobni

Družabna omrežja:
https://www.facebook.com/IconOfSinMusic/
https://www.instagram.com/iconofsinmu…


Icon Of Sin – “Legends” (Frontiers Music Srl., 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki