Images Of Eden so kot predskupina zapustili evropsko turnejo z W.A.S.P.!

Images Of Eden 2022 (press/promo)
0 122

W.A.S.P., ki jih 14. 5. 2023 nestrpno pričakujemo na prizorišču razprodanega CUK Kino Šiška v Ljubljani, so očitno odpustili predskupino Images Of Eden z vseh nadaljnjih koncertov evropskega dela aktualne svetovne “40 Years Live” turneje.

Images Of Eden so v zvezi s tem podali uradno izjavo (angleški izvirnik najdete spodaj):

“Z zlomljenimi srci vam moramo sporočiti, da smo zaradi okoliščin na katere nimamo vpliva, prisiljeni zapustiti turnejo. Odveč je dodajati, da smo zaradi te presenetljive in nenadejane novice, še vedno v šoku. Zaradi tega si bomo morali po vrnitvi domov vzeti kar nekaj časa da se ponovno zberemo. A morate vedeti, da nas to ne bo ustavilo. Nasprotno. To bomo prerasli in postali še močnejši.”

“Pri tem pa preprosto ne znamo dovolj izraziti vse naše hvaležnosti vsej vaši podpori, ki ste nam jo doslej izkazovali. Vrnili se bomo. Ker gre pri vsem tem za pravno vprašanje, zaenkrat ne moremo razodeti nobenih podrobnosti. Hvala za vaše razumevanje.”

Svoj zadnji nastop so Images Of Eden v vlogi predskupine W.A.S.P. na tej (evropski) turneji zaigrali 26. 4. 2023 v norveški prestolnici Oslo.

Septembra 2022 so Images Of Eden izdali EP petih skladb “Weathered And Torn”, ki je nasledil zadnji studijski album skupine “Angel Born” izdan leta 2021.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki