Iron Angel predstavljajo “Emerald Eyes” album in “Sands of Time” video

0 29

Iron Angel, legende nemškega speed metala, se v letošnjem letu vračajo z novim studijskim albumom “Emerald Eyes”, ki bo izšel 2. 10. 2020 pri založbi Mighty Music.

“Emerald Eyes” je naslednik povratniškega albuma skupine “Hellbound”, ki je izšel pred dvema letoma. Novi album naj bi prinašal v svoje izrazoslovje tudi konkretno dozo thrash metalske ostrine česar ne pomnimo od studijskega prvenca skupine “Hellish Crossfire“, ki je izšel leta 1985.

Iron Angel so po obnovitvi delovanja leta 2015 izvedli kopico koncertnih nastopov ter ob stari evropski obredli po dolgem in počez tudi obe ameriški celini. Zaigrali so tudi na prestižnejših festivalih, kot mdr.: Play It Loud, Nordic Noise, Metalbash, Headbangers Open Air, Metal Forces, Metallysee in Up the Hammers. Bend je za prihodnje leto že potrdil nastope na festivalih Bavarian Battle Open Air in Mangualde Hardmetalfest.

“Emerald Eyes” bo na razpolago kot CD, vinil in v digitalnem formatu.

Spodaj lahko predvajate video za novo skladbo “Sands of Time, ki se bo nahajala na prihajajočem novem studijskem albumu.

Seznam skladb:
 1. Sacred Slaughter
 2. Descend
 3. Sands Of Time
 4. Demons
 5. What We’re Living For
 6. Emerald Eyes
 7. Fiery Winds Of Death
 8. Sacrificed
 9. Bridges Are Burning
10. Heaven In Red
11. Dark Sorcery

Zasedba:
Dirk Schröder – vokal
Didy Mackel – bas kitara
Maximilian Behr – bobni
Robert Altenbach – kitara
Nino Helfrich – kitara

Iron Angel – Sands of Time (uradni video)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki