Joe Bonamassa praznuje 20 let svojega prvenca

0 81

Joe Bonamassa, eno najbolj prepoznavnih imen blues rocka dandanes, je v letu 2000 izdal svoj prvi album ‘A New Day Yesterday’. Za to obeleženje bo Joe Bonamassa 7. avgusta pri J&R Adventures izdal album ponovno, ki pa je bil ponovno odpet ter zvočno obdelan, za kar je poskrbel dolgoletni sodelavec in producent Kevin Shirley.

Bonamassa v svojem sporočilu navaja, da razlog, zakaj je album ponovno odpel in dal zvočno obdelati, je tudi iz spoštovanja do pokojnega producenta Toma Dowda, ki je bil prisoten pri snemanju takrat. Bonamassa je priznal, da je bil takrat še novinec, za katerega je Tom Dowd imel vizijo, a Bonamassa tega ni videl.

Bonamassa v svoji dolgi izjavi pravi, da je bil Dowd mojster vsega, kar se je lotil. Ni bilo druge opcije, ni bilo kompromisov glede kvalitete in rezultatov. Bonamassa le ne bil tako izkušen glasbenik, da bi prišel do nivoja, ki ga je Dowd zahteval. Vse to je Bonamassi pomagalo, da se je razvil v glasbenika, ki je danes. Bonamassa se želi z novo verzijo albuma pokloniti Dowdu, ki mu je kot mentor zelo pomagal v tistem času.

Za pokušino je Bonamassa objavili tudi prvo skladbo ‘Cradle Rock’, ki jo lahko poslušate spodaj.

Na albumu se bodo zvrstile naslednje skladbe:

 1. Cradle Rock
 2. Walk In My Shadows
 3. A New Day Yesterday
 4. I Know Where I Belong
 5. Miss You, Hate You
 6. Nuthin’ I Wouldn’t Do (For A Woman Like You)
 7. Colour And Shape
 8. Headaches And Heartbreaks (remixing)
 9. Troubled Waiting
 10. If Heartaches Were Nickels (remixing)
 11. Current Situation
 12. Don’t Burn Down That Bridge

Bonus:

 1. Hey Mona
 2. I Want You
 3. Line Of Denial

Povezave:

https://www.facebook.com/JoeBonamassa
https://twitter.com/jbonamassa
https://instagram.com/joebonamassa/
https://www.pinterest.com/jbonamassa/

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki