Iron Jinn predstavljajo single “Lick It Or Kick It” – prvenec je napovedan v letošnjem aprilu!

foto: Louise te Poele 2023
0 71

Iron Jinn, amsterdamska psihadelična rock ‘n’ roll zasedba, bodo 21. 4. 2023 izdali svoj istoimenski studijski prvenec za kar bo poskrbela založba Stickman Records.

Pet let po tem ko je skupine sestavljena iz članov zasedb The Devil’s Blood, Death Alley, Shaking Godspeed in Birth Of Joy, leta 2018 debitirala na festivalu Roadburn, se v letošnjem letu podaja ponovno na odre tega famoznega festivala!

Album “Iron Jinn” bo dostopen v vseh bistvenih formatih, lahko pa ga tudi že prednaročite.

Skupina predstavlja tretji single s prihajajočega albuma za skladbo Lick It Or Kick It. Pred tem sta izšla singla Soft Healers in Winding World. Vsi trije so dostopni spodaj.

Iron Jinn so: Oeds Beydals (The Devil’s Blood/Molassess/Death Alley), Wout Kemkens (Shaking Godspeed/De Niemanders), Bob Hogenelst (Birth of Joy/Molassess) in Gerben Bielderman (Pauw).

Album “Iron Jinn” je bil posnet spomladi 2021, skupina pa je pri tem sodelovala s producentom Sebastiaanom van Bijleveltom, ki je tudi miksal album v studiu Galloway Recording, v nizozemskem mestu Nijmegen.

Seznam skladb na albumu “Iron Jinn”:
1. Winding World
2. Soft Healers 
3. Ego Loka
4. Truth Is Your Dagger 
5. Lick It Or Kick It 
6. Relic 
7. Bread And Games 
8. Blood Moon Horizon 
9. Cage Rage

Iron Jinn se podajajo v letošnjem letu na skupno turnejo z Alainom Johannesom (Queens of the Stone Age, Them Crooked Vultures). Ne le da bodo pri tem za Johannnesa odpirali koncertne večere, pač pa jih je ta izbral tudi za spremljevalno zasedbo njegovih prihajajočih nastopov.


Iron Jinn – “Iron Jinn” (Stickman Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki