Iron Maiden dražijo in vabijo privržence na “Belshazzar’s Feast” z veliko novico!

IRON MAIDEN 2020
0 97

Iron Maiden, britanski velikani in legende metala, so objavili nov krajši video s katerim dražijo in vabijo svoje privržence, da se jim pridružijo na prihajajočem dogodku imenovanem “Belshazzar’s Feast”, s katerim bodo objavili ‘velike stvari’!

“Belshazzar’s Feast” je biblijska zgodba o zapisu na steni, privrženci skupine Iron Maiden, pa že špekulirajo o tem, da jih Iron Maiden dražijo z napovedjo svojega sedemnajstega studijskega albuma, ki se zna imenovati kar “Writing On The Wall”.

Tako so Iron Maiden sredi današnjega dne objavili preko svojih uradnih socialnih medmrežnih kanalov v 14-sekundnem videu (spodaj) “Belshazzar’s Feast” plakat, ki ga ‘izmuzljiva’ Eddiejeva roka nenadoma strga s stene, pod plakatom pa se prikaže slogan “WOTW”, na podlagi česar so oboževalci skupine pričeli teoretizirati, da ta kratica namiguje na naslov albuma, kot “Writing On The Wall”.

Ta 14-sekundni posnetek je že drugo uradno sporočilo skupine, ki namiguje na to, da pripravljajo Iron Maiden za 15. 7. 2021 nekaj velikega. Pred dnevi je namreč pevec skupine Bruce Dickinson v posebnem video sporočilu napovedal za 15. 7. 2021 dogodek imenovan “Belshazzar’s Feast” (spodaj).

Že konec letošnjega junija se je Bruce Dickinson pojavil v intervjuju za Sky News oblečen majico z napisom in motivom “Belshazzar’s Feast”. Med debato je mimobežno oznanil, da pripravljajo Iron Maiden v bližnji prihodnosti nekaj velikega, rekoč: “Ne morem vam povedati za kaj gre, se pa nahaja naravnost pred vami.”

Prav tako je zaokrožila v javnosti pred kratkim serija Iron Maiden grafik s sloganom “WOTW”. Ob tem so ljubitelji skupine med nedavno izvedbo Download Pilot festivala lahko ozrli in zaznali tam prisotni “Belshazzar’s Feast” plakat, ki je nosil datum zapisan v okrajšavi “15/07” in črke “IMXVII,” kar je referenca na rimsko število 17 oziroma sedemnajsti studijski Iron Maiden album.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki