“Iron Maiden: The Paul Di’Anno Years” – nova knjiga z raritetno fotogalerijo zgodnje ere delovanja skupine!

foto: Virginia Turbett, Redferns/Getty Images
0 151

“Iron Maiden: The Paul Di’Anno Years” je nova knjiga o Iron Maiden, ki jo bodo izdali pri založbi Rufus Publications in bo, kot sicer namiguje njen naslov, osredotočena na fotogalerijo zgodnje ere delovanja skupine. Gre za kopico raritetnih in neobjavljenih fotografij iz te ere.

Knjiga “Iron Maiden: The Paul Di’Anno Years” bo izšla v letošnjem juliju in bo del serije Portraits, ki izhaja pri založbi Rufus Publications. 

Spodaj lahko preverite reklamni video.

Fotografije za publikacijo so prispevali mdr.: George Bodnar, PG Brunelli, Barry Plummer. 240 stranska publikacija dokumentira skupino Steva Harrisa med vajami, preigravanji, snemanji in seveda med koncertnimi nastopi serije bistvenih koncertov v zgodnji eri delovanja skupine – vključno s tistim znamenitim v vzhodno londonskem pubu Ruskin Arms, ko so Iron Maiden vzniknili kot ena ključnih skupin gibanja N.W.O.B.H.M. (New Wave Of British Heavy Metal).

Običajni (standardni) tisk dostavlja knjigo v obliki kvadratnih 23 cm platnic, natisnjenih na luksuznem vodoodpornem 170 gsm mat papirju. Vložena bo v črnem ovoju na katerem se bo nahajal zlati logo odtis skupine. Standardni tisk knjige bo vseboval 666 kopij. Poleg bo dodan še plakat skupine.

No, za tiste z odločno dovolj denarja, pa bo obstajala še ultra-omejena izdaja imenovana “usnje in jeklo”, ki bo prav tako kvadratne oblike in merila v velikosti 37,5 cm. Platnice bodo iz recikliranega usnja, ročno izdelan ovoj pa iz aluminija. Takšnih bo šlo v tisk vsega 66 kopij.

Prednaročila bodo stekla na jutrišnji petek 10. 3. 2023!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki