Izšla je knjiga pevca skupine Avtomobili Marka Vuksanoviča z naslovom Skozi leta

Bolj prikladnega naslova seveda ne bi mogel izbrati, saj v njej kronološko predstavlja besedila s plošč skupine Avtomobili.

0 242

Nedavno je izšla knjiga besedil pevca skupine Avtomobili Marka Vuksanoviča z naslovom Skozi leta. Bolj prikladnega naslova seveda ne bi mogel izbrati, saj v njej kronološko predstavlja besedila s plošč skupine Avtomobili.

Na novinarski konferenci ob izidu je poudaril, da so v njej tista, ki zdržijo samo na papirju, saj kot samostojne enote ne potrebujejo glasbene spremljave. Poudarja, da se nima za pesnika, ampak je tekstopisec, čeprav so nekatere pesmi izredno poetične.

Marko Vuksanovič je v knjigo vpletel tudi nekaj fotografij iz zasebnega arhiva, katere sta z založnikom in oblikovalcem Vilkom Lovšinom premišljeno vstavila med besedila.

Pozorni poslušalci in poznavalci skupine Avtomobili vedo, da Marko v besedilih tenkočutno opazuje življenje, krmari med spomini in pričakovanji, nemalokrat pa tudi opozori na stanje duha v družbi, ki je vse prej kot rožnato.

Spletni nakup:

https://www.emka.si/skozi-leta/PR/2562322

 

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki