Jack Russell’s Great White predstavljajo video “Save Your Love” v akustični verziji!

0 28

Jack Russell, nekdanji Great White in zdajšnji Jack Russell’s Great White vokalist, bo izdal znova posneti Great White album “Once Bitten”, originalno izdan prvič leta 1987. Mojstrovino, ki je dosegla multi-platinast certifikat, je Russell poimenoval kot “Once Bitten Acoustic Bytes” in s svojo ekipo ta album posnel v celoti v akustični režiji. Na tem albumu se nahajata dva, če ne največja, pa najbolj reprezentativna hita skupine Great White “Rock Me” in “Save Your Love”

Za slednjo je Russell posnel video, ki ga lahko predvajate spodaj.

Z Russellom sodelujejo v ekipi Jack Russell’s Great White še kitarist Robby Lochner (ta je tudi poskrbel za produkcijo in miks albuma), dolgoletni (nekdanji) Great White basist Tony Montana, ki pri Russellu igra po novem kitaro, basist Dan NcNay in bobnar Dicki Fliszer.

Video akustične verzije Save Your Love, je režiral Vicente Cordero iz agencije Industrialism Films (Queensryche, Tom Kiefer).

Russell načrtuje da bo podobno storil tudi z Great White albumom “…Twice Shy”.

“Once Bitten Acoustic Bytes” bo izšel v digitalnem formatu, kot CD ter v količinsko omejeni nakladi tudi kot modri vinil, dne 01.05.2020, pri založbi Deadline Music.

Seznam skladb na albumu “Once Bitten Acoustic Bytes” je sledeč:
01. Lady Redlight
02. Gonna Getcha
03. Rock Me
04. All Over Now
05. Mistreater
06. Never Change Heart
07. Fast Road
08. Livin’ On The Edge
09. Save Your Love
10. Babe (I’m Gonna Leave You)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki