Jeff Lynne’s ELO predstavljajo “From Out Of Nowhere” album

0 124

ELO (Electric Light Orchestra), kultna britanska art in pop rock zasedba, za katero stoji ikonski skladateljski genij Jeffa Lynnea, napovedujejo izid novega studijskega albuma “From Out Of Nowhere”.

Album bo izšel 01.11.2019, pri založbi Columbia Records, spodaj pa že lahko v celoti prisluhnete naslovni skladbi novega albuma.

V zvezi z naslovno skladbo je Lynne povedal sledeče: “Skladbo naravnost opisuje njen naslov. Točno to, da je prišla “od nikoder”. Tako sem jo tudi ustvaril. Ideja zanjo se je porodila “od nikoder”. Govori o upanju in odrešitvi, kar je siceršnje vodilo sporočil celotnega albuma.”

ELO so v letošnjem letu obredli severno ameriški kontinent s katerega so se vrnili z uspešno opravljeno turnejo!

Jeff Lynne je znova odigral skoraj v celoti sam vse instrumente na albumu vključno s kitarami, bas kitaro, bobni, klaviaturami, pri čemer se seveda postavlja znova v vlogo glavnega vokalista (to je nadobvezno, ko govorimo o ELO), prav tako pa so vse dodatne spremljevalne vokalne harmonije njegova režija. Zvočni inženir Steve Jay je za album prispeval dodatna tolkala.

Seznam skladb na albumu “From Out Of Nowhere” je sledeč:
1. From Out Of Nowhere
2. Help Yourself
3. All My Love
4. Down Came The Rain
5. Losing You
6. One More Time
7. Sci-Fi Woman
8. Goin’ Out On Me
9. Time Of Our Life
10. Songbird


Jeff Lynne’s ELO – From Out Of Nowhere (uradni zvočni zapis)
Jeff Lynne’s ELO – From Out Of Nowhere (naslovnica albuma)

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki