Jegulja z novim albumom Anguilla Guerrilla za GBTM Records

God Bless This Mess Records 2024
0 50

God Bless This Mess records ponosno predstavlja svojo tretjo letošnjo izdajo ljubljanskega prog stoner tria Jegulja z naslovom Anguilla Guerrilla.

Jegulja iz Ljubljane v sodelovanju s pomursko založbo God Bless This Mess pripravljajo izdajo tretjega albuma, Anguilla Guerrilla. Jegulja so nenavadni trio z dvema kitaristoma in bobnarjem, ki svojo inštrumentalno in žmohtno glasbo potapljajo nekam med psihedeliko, progresivni rock, stoner, pank in metal. Med minimalizmom in virtuoznostjo, surovo preprostostjo in dovršenimi aranžmaji, so glasbeno in karakterno preveč izmuzljivi, da bi zapadli v kič.

Jegulja so:
Rok “Boogie” Henigman – drums
Jan Kozel – guitar
Jure Gašper – guitar

Jegulja se s svojo tretjo izdajo prvič podajajo v avanturo z založbo, in sicer s pomursko GBTM Records. Jebiga, pa naj bo sodelovanje z založbo pri najoddaljenejši od centra.

Zelo pomemben prispevek pa imajo tudi naslednji ljudje:
Damjan Dobrina, ki je to vse posnel in zmiksal v Baltazar studiu v Bistrici ob Sotli in Valentino Božiček za asistiranje. 
Sara Koncilja aka Yaga Sara za bendov logo in odličen dizajn albuma. 

Album je od danes v celoti dostopen na njihovi bandcamp strani, na koncertih pa ga lahko dobite tudi v fizični obliki, na vinilu in zgoščenki.

Jegulja bodo to soboto, 13.07., odigrali svoj prvi promocijski koncert v murskosoboškem MIKKu, kjer bodo gostili koprske prvake stoner doom metala Omega Sun.  
Povezavo do dogodka najdete tukaj.

Jegulja koristni linki:
BC: https://jegulja.bandcamp.com
FB : https://www.facebook.com/anguillaguerrilla
YT1: https://www.youtube.com/watch?v=MX_dznwqTWA
YT2: https://www.youtube.com/watch?v=QpNzFP-UMa4
YT3: https://www.youtube.com/watch?v=CDBRfK2VM3Q


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki