Jethro Tull s še eno knjigo in to v dveh delih!

Gonzo Multimedia 2022
0 63

Ni se še dobro polegel prah potem ko smo pretekli teden naznanili, da bodo Jethro Tull dobili novo knjigo, že je tu novica o še eni novi Jethro Tull knjigi. V dveh delih.

Knjigo “Spin Me Back Down The Years! A Comprehensive Guide to the History and Pre-History of One of the Greatest Rock Bands of the 1960’s, 70’s and Beyond!” je napisal avtor Pat Kent in jo že lahko prednaročite pri založbi Gonzo Multimedia.

Prvi del imenovan “Spin Me Back Down The Years!” pripoveduje zgodbo o skupini od leta 1964 dalje, pa vse do danes, v njej pa so združeni razkošni intervjuji, ki sta jih med drugim prispevala tudi Martin Barre in Dee Palmer, prav tako pa so svoje komentarje dodali Peter John Vetesse, Don Airey, Eddie Jobson, Andy Giddings, Clive Bunker in mnogi drugi.

Drugi del s podnaslovom “The Boy Scout Manual, bo vseboval kup neobjavljenih fotografij, redkih spominkov ter biografije ključnih članov skupine. Prav tako bo ponujal pregled glasbenih del, ki jih je ustvaril Jeffrey Hammond potem ko je zapustil Jethro Tull, pa tudi detajlni vpogled v obsežno zbirko singlov, ki je v lasti Charlieja Kenneya, skupaj z različnimi zbirkami diskografij in seznami posnetih nastopov.

Na voljo bo tudi posebna, to je ‘de-luxe’ izdaja, ki bo v zaboju vsebovala oba dela.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki