Jonas Lindberg & The Other Side predstavljajo priredbo Spock’s Beard izvirnika “The Good Don’t Last”

JONAS LINDBERG 2021 (promo/press)
0 13

Jonas Lindberg & The Other Side, švedska progresivnorockovska formacija, ki je v letošnjem februarju pri založbi Insideout Music izdala novi album “Miles From Nowhere”, trenutno ustvarja material za novi studijski album.

V tem novem kreativnem procesu pa je nastala tudi priredba. Fantje so se izbrali Spock’s Beard klasiko The Good Don’t Last. Prisluhnete ji lahko spodaj.

Jonas Lindberg pravi v zvezi z odločitvijo sledeče: “Bilo je zabavno ustvariti to priredbo iz skladbe, ki sem si jo tako rad mnogokrat vrtel. Za nas je bil poseben izziva doseči da zveni drugače in všeč mi je kar smo dosegli, sploh glede na primerjave z originalno skladbo, ki jo poznam do obisti.”

Album “Miles From Nowhere” je izšel v več različnih formatih (CD, 2LP, digitalno) in ga je vsekakor mogoče tudi naročiti.

RockLine recenzijo albuma “Miles From Nowhere” lahko preberete TUKAJ.

#progrock #spocksbeard #nealmorse


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki