Kikimora napovedujejo album “For A Broken Dime” – zunaj je single “I Am Eternity”

Frontiers Music Srl. 2023
0 72

Kikimora, bolgarska hard rock zasedba, ki jo vodi izkušeni kitarski virtuoz, producent in komponist Nikolo Kotzev (Brazen Abbot), se 7. 7. 2023 vračajo z novim studijskim albumom “For A Broken Dime”, ki bo izšel pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Spodaj je na voljo prvi single in video s prihajajočega albuma za skladbo I Am Eternity. Video so ustvarili pri Ronin Cinema House.

Album “For A Broken Dime” lahko že prednaročite.

Kikimora so bili ustanovljeni leta 2011 oziroma kmalu potem, ko se je Kotzev znova preselil v Bolgarijo. Ime skupine izhaja iz slovanske mitologije in označuje v staroverstvu enega izmed zlobnih duhov. Kikimora so posneli in izdali svoj studijski prvenec “Kikimora” leta 2015. Leta 2019 je Kotzev zgradil svoj studio. Kmalu potem, ko je bil ta dokončan, se je skupina odločila, da posname novi studijski album. Tokrat v angleškem jeziku. Kikimora so z delom pričeli julija 2020, album pa je bil dokončan do februarja 2021. Končni rezultat je eksploziven. Sredi maja 2021 je ugledal namreč luč sveta album “Dirty Nails”. Kmalu po izidu albuma pa je snemalni studio zajel požar. Tako je skupina vstopila v kreativni proces nastajanja novega albuma znatno kasneje, kot je bilo sprva načrtovano.

Seznam skladb na albumu “For A Broken Dime” se glasi:
1. Bound For Destruction
2. Spell Of Love
3. Fear And Greed
4. Edge Of Freedom
5. Have Mercy On Me
6. Hit & Run
7. For A Broken Dime
8. Father To Son
9. I Am Eternity
10. Nightmare

Zasedba:
Nikolo Kotzev – kitara
Nikola Zdravkov – vokal
Nikolay Todorov – bobni
Nikolay Tsvetkov – bas kitara
Alexander Antov – Hammond orgle in klaviature

Več o Kikimora:
https://kikimora.nostramusic.com/
https://www.facebook.com/kikimora2011
https://www.instagram.com/kikimora.official/
https://www.youtube.com/channel/UCoMCTpCVmGps5bOFOl5gKTA


Kikimora – “For A Broken Dime” (Frontiers Music Srl, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki