Kirk Arrington (Metal Church) 23. 1. 1962 – 22. 5. 2023

Kirk Arrington (via Metal Church Facebook profile)
0 48

Kirk Arrington, nekdanji bobnar kultnih ameriških ‘old school speed/heavy metalcev’ Metal Church, je preminil v 62. letu starosti. Vzrok njegove smrti ni znan.

Metal Church so na Facebook omrežju v zvezi s tem objavili sledeči zapis: “Pravkar smo prejeli žalostno novico, da je danes zjutraj preminil zaradi zapletov z zdravjem preminil Kirk Arrington. Počivaj v miru brat! Se srečamo na drugi stran …”

Arrington je leta 2006 zapustil Metal Church zaradi težav z zdravjem. Leta je trpel zaradi diabetesa. Metal Church so našli zamenjavo zanj in v njihove vrste je vstopil Savatage in Trans-Siberian Orchestra bobnar Jeff Plate. Platea je kasneje zamenjal pri Metal Church Stet Howland, ki je pred tem bobnal za W.A.S.P.

Kot zanimivost dodajmo, da je Arrington preminil po manj kot dveh letih, odkar je konec julija 2021 umrl Metal Church vokalist Mike Howe.

Howe, ki je sprva pel pri Metal Church med letoma 1988 in 1994 ter kasneje od aprila leta 2015 dalje, pa ni prvi Metal Church pevec, ki ga je doletela takšna usoda. Leta 2005 je namreč za posledicami komplikacij z zdravjem, po hudi prometni nesreči z avtom in v 48. letu starosti, preminil originalni Metal Church pevec David Wayne.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki