Kix kitarist Ronnie Younkins v hišnem priporu!

KIX
0 70

Ronnie Younkins (na fotografiji drugi z leve), kitarist kultne ameriške glam metal in hard rock zasedbe Kix, se je znašel v hišnem priporu. Vzrok je v tem, da se je Ronnie s serijo vse pogostejših dejanj nečedne narave, zapletal v konflikte z organi reda in miru, ter tako vse prevečkrat povzročal policiji kup preglavic in sitnosti.

Kix so se zato odločili najti začasno zamenjavo za Ronnieja, da bodo lahko izpeljali nekaj koncertov že napovedane turneje. Tako je na povabilo priskočil skupini na pomoč Bob Paré. Gre za izpopolnjenega glasbenika, ki je študiral glasbo na losangeleškem glasbenem inštitutu (“Music Institute in Los Angeles”), Bob pa poučuje tudi glasbeno teorij in kitaro na kar nekaj prosvetnih inštitucijah, vključno z “Western Maryland College” in “Maryland Institute of Music”.

Bob Paré je bil pred tem studijski glasbenik, ki so ga najemale zlasti neodvisne založbe, večino glasbene kariere pa je preživel z nastopanjem na odrih Marylanda ter mesta Washington, in sicer kot član lokalnih zasedb: Forcer, Ever Rise, Project: Euphoria, nazadnje pa je igral v “tribute to Rush” zasedbi Sun Dogs, kjer mu je delal družbo tudi Kix basist Mark Schenker.

Younkins je pred štirimi leti znova zabredel v odvisnost od drog, pred tem je bil dve dekadi povsem čist, prav tako pa je prenehal s pitjem.

Younkins pravu da je hvaležen svojim kolegom iz zasedbe Kix, da mu stojijo ob strani v času, ko mora reševati svoje osebne težave. Ronnie pravi: “Rad imam te fante. Bili so moji bratje, vsi. Brian (Brian Forsythe, kitarist zasedbe Kix, op. p.) pa mi je bil še v posebej veliko pomoč, saj je tudi sam šel skozi tak program, tako da…. Res je. Vse kar želim je, da se enkrat za vselej spravim v red.”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki