Korn so izdali novi EP “Requiem Mass” – na voljo je video celotne koncertne izvedbe EP-ja

foto: Tim Saccenti 2021
0 81

Korn, ikonski ameriški alternativni metalci, so izdali koncertni EP petih skladb z naslovom Requiem Mass. Izid EPja skorajda sovpada s prvo obletnico izida zadnjega studijskega albuma skupine “Requiem” (2022). Novi EP je izšel en dan pred obletnico izida albuma “Requiem”, točneje 3. 2. 2023.

3. 2. 2022 so Korn izvedli nastop pred izbranim občinstvom, ki je štelo vsega 300 obiskovalcev, ter ta nastop prenašali v živo na You Tube kanalu. Tako smo leto dni kasneje dobili tudi uradni koncertni dokument, ki beleži skoraj 20. minut glasbe izvedene tega večera, imenovan “Requiem Mass” EP.

EP je razpoložljiv pri založbi Loma Vista Recordings, kjer ga lahko predvajate/pretočite. Dostopen je digitalno in v formatih: LP (količinsko omejen natis) ter kot dvojni CD (poleg EP-ja na enem CD-ju je na drugem zapakiran še originalni “Requiem” album).

Seznam skladb na EP-ju “Requiem Mass” se glasi:
1. Start The Healing
2. Lost In The Grandeur
3. Hopeless and Beaten
4. Worst Is On Its Way
5. Let The Dark Do The Rest


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki