Last In Line najavljajo album “Jericho” – zunaj je prvi single “Ghost Town”

Last In Line 2023 (press/promo)
0 31

Last in Line, hard rock kvartet združen ob dveh bivših Dio članih, kitaristu Vivianu Campbellu in bobnarju Vinny Appiceu (tudi ex-Black Sabbath), predstavlja prvi single s prihajajočega novega studijskega albuma “Jericho”, in sicer za skladbo Ghost Town, ki ji lahko prisluhnete spodaj.

Novi album s skupno 12. skladbami, bo na voljo od 31. 3. 2023 dalje. Izšel bo pri založbi earMUSIC in ga lahko že prednaročite.

Campbell in Appice sta z originalnim Dio basistom, pokojnim Jimmyjem Bainom, ustanovila Last In Line leta 2012. Skupina je nastala na nek način v spomin na Ronnie James Dia, ki je premnil v maju leta 2010, pri čemer so si ime sposodili iz naslova drugega studijskega albuma skupine Dio. Leta 2016 je po smrti Jimmyja Baina zapolnil vrzeli na mestu basista nekdanji Ozzy Osbourne in Billy Idol basist Phil Soussan. Mesto vokalista opravlja pri zasedbi Andrew Freeman, ki je pred tem prepeval pri Lynch Mob.

Seznam skladb na albumu “Jericho” je sledeč:
1. Not Today Satan
2. Ghost Town
3. Bastard Son
4. Dark Days
5. Burning Bridges
6. Do The Work
7. Hurricane Orlagh
8. Walls Of Jericho
9. Story Of My Life
10. We Don’t Run
11. Something Wicked
12. House Party At The End Of The World

Več o Last in Line:
Facebook: https://www.facebook.com/LastInLine
Instagram: https://www.instagram.com/lastinlineo…
Twitter: https://twitter.com/lastinline
Uradna spletna stran: https://www.lastinlineofficial.com

#LastInLine #GhostTown #Jericho


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki