Lifesigns so zagnali kampanjo za novi album “Altitude”

0 46

Lifesigns, britanski progresivni rockerji, so aktivirali množično kampanjo zbiranja denarja, kar jim bo omogočilo izdajo novega studijskega albuma “Altitude”. To bo skupno že tretji album skupine, ki bo nasledil predhodnika in v letu 2017 izdanega “Cardington”.

Ustanovitelj skupine in njen pevec ter klaviaturist John Young, se je za to odločil tudi zavoljo dobrih izkušenj, ki jih imajo že vrsto let Lifesigns rojaki Marillion, saj je etos skupine Lifesigns močno povezan z njenim neodvisnim delovanjem, kar pomeni, da se člani trudijo za izdajo albumov v samozaložbi in da snemajo glasbo v svojem studiu.

Young je povedal: “Radi bi se zahvalili vsem, ki podpirajo našo neodvisnost na dnevni bazi in upamo da se vam bomo za vašo vero v glasbo lahko odkupili z našo glasbo, ki bo tako lahko izhajala skozi vrsto let, ki nam sledijo.”

Album “Altitude” bodo Lifesigns posneli v sledeči postavi: John Young  (Asia, The Scorpions, Greenslade, Bonnie Tyler), Dave Bainbridge (Iona, Strawbs), Jon Poole (Cardiacs, Dowling-Poole) in Zoltan Csorsz (Flower Kings, Karmakanic).

Skupini lahko izkažete podporo TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki