Linkin Park z jubilejnim ponatisom prvenca “Hybrid Theory”!

0 62

Linkin Park bodo 20. obletnico izida prvenca “Hybrid Theory” obeležili s posebnim ponatisom albuma, ki bo na voljo 9. 10. 2020. Za ponatis bo poskrbela založba Warner Records.

Album bo dostopen v več različnih fizičnih in digitalnih formatih, vključno z posebnim “super deluxe” zabojem (združeni vinilne plošče in CD-ji), ali ločeno, samo vinilni in samo CD zaboj. Ponatis bo vseboval originalni studijski album ter raritete B-strani singlov, z dvanajstimi doslej neizdanimi skaldbami, ki izhajajo iz obdobja originalnega izida albuma.

Količinsko omejeni super deluxe zaboj bo vseboval pet CD-jev, tri DVD-je, tri vinilne plošče, ilustrirano knjižico na 80. straneh z obsežno, doslej neizdano, galerijo, repliko laminata turneje, plakat s pokojnim pevcem Chesterjem Benningtonom ter tri litografe, ki so umetniško delo Mikea Shinode, Joa Hahna ter umetniškega vodje in režiserja ponatisa albuma “Hybrid Theory” Franka Maddocksa.

Spodaj že lahko prisluhnete doslej še neizdani demo za skladbo “She Couldn’t”.

Super deluxe zaboj bo vseboval sledeč material:
5 CD-jev:
01. Hybrid Theory
02. Reanimation
03. B-Side Rarities
04. LPU Rarities
05. Forgotten Demos
3 DVD-je:
01. Frat Party At The Pankake Festival
02. Live Projekt Revolution 2002 (doslej nikoli izdan)
03. Live At The Fillmore 2001 // Live At Rock Am Ring 2001
3 LP-je:
01. Hybrid Theory
02. Reanimation
03. Hybrid Theory (EP)

dodatki:
* 80-page book featuring contributions from the band and previously unseen photos
* Cassette reproduction of original 2-track street team sampler
* 18×24 Poster of Chester Bennington
* 3 Lithographs featuring new art by Mike Shinoda, Joe Hahn, and Frank Maddocks
* Replica tour laminate

“Hybrid Theory” — kar je bilo tudi prvotno ime skupine Linkin Park, preden se je ta zaradi vzrokov legalne narave, morala preimenovati, je originalno izšel oktobra 2000 in je skupini, ki je bila ustanovljena leta 1996, prinesel takojšen komercialni preboj. Skupini je navrgel serijo hit singlov: “One Step Closer”, “Crawling”, “Papercut” in “In The End” ter se samo na tleh ZDA prodal v 10. milijonov kopijah.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki