Long Distance Calling predstavljajo naslovni single in video albuma “Eraser”!

foto: Andre Stephan 2022
0 26

Long Distance Calling, nemški instrumentalni post-rockovski kvartet, predstavlja video za novi single Eraser. Video in single Eraser lahko predvajate spodaj. Skupina je konec letošnjega aprila že predstavila prvi single za skladbo Kamilah, temu je sledil izid singla Giants Leaving, ki so ga Long Distance Calling javnosti ponudili 31. 5. 2022 (oba spodaj).

Vsi trije singli: Eraser, Giants Leaving in Kamilah izhajajo iz prihajajočega novega studijskega albuma “Eraser”, ki je napovedan pri založbi earMUSIC za 26. 8. 2022.

Album “Eraser” je konceptualno delo, ki neposredno in čustveno obračunava z zablodami človeštva zaradi česar smo priče postopni eroziji narave in planeta. Vsaka izmed skladb je posvečena izbrani vrsti, ki ji preti izumrtje. Kamilah se nanaša na izumiranje goril.

Album je miksal Arne Neurand v studiu Horus Sound, za masterizacijo je poskrbel Jean-Pierre Chalbos (studio LaSource Mastering). Video za single Eraser je ustvaril Oliver Sommer (AVA Filmproduktion).

Album “Eraser” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “Eraser” se glasi:
1. Enter: Death Box 2. Blades
3. Kamilah
4. 500 Years
5. Sloth
6. Giants Leaving
7. Blood Honey
8. Landless King
9. Eraser

https://www.longdistancecalling.de

#LongDistanceCalling #GiantsLeaving #Eraser


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki