Lord Of the Lost predstavljajo video in single “Forever Lost”

VDPictures 2022
0 103

Lord Of The Lost, vroči nemški med-žanrski vizionarji, ki bodo s skladbo Blood & Glitter zastopali Nemčijo na izboru za popevko Evrovizije 2023 v britanskem Liverpoolu, predstavljajo novi single in glasbeni video za skladbo Forever Lost.

Skladba Forever Lost izhaja iz novega in skupno osmega studijskega albuma skupine z nazivom “Blood & Glitter”, ki je izšel v času novega leta 2023!

Režija videa pripada The Ugly Truth, video je uredil Max Mustermann. Lahko ga preverite spodaj.

Album “Blood & Glitter”, ki je izšel pri avstrijski založbi Napalm Records, lahko naročite TUKAJ.

Po ekstenzivni turneji, kjer so nastopali mdr. tudi kot posebni gostje na koncertih Iron Maiden ter po odlično sprejetem prejšnjem albumu “Judas”, se je skupina za novi album popolnoma preobrazila. Potem ko se je na preteklih albumih zatekala k mitološkim in teološkim tematikam, se na albumu “Blood And Glitter” Lord Of The Lost spogledujejo z estetiko glam rock šminkanja sedemdesetih, ki je kombinirana z zvokom skupin osemdesetih, ki so kombinirale elektroniko, ‘goth rock’ in ‘new wave’, pri čemer pa ostajajo Lord Of The Lost še naprej zvesti elementom metala.

Album je bil deloma posnet v hamburškem studiu Chameleon, deloma pa v helsinškem studiu Sonic Pump, kjer je potekala tudi njegova produkcija. Po gromoglasnih naznanilih promocijskih tekstov vezanih na novi album, naj bi bil “Blood & Glitter” 100% Lord Of The Lost album – drugačen, kot po navadi, ki pa združuje vse kar Lord Of The Lost dejansko so!

Zasedba:
Chris Harms – vokal, kitara
Pi Stoffers – kitara
Class Grenayde – bas kitara
Gared Dirge – klavir, sintetizatorji, tolkala, kitara
Niklas Kahl – bobni


Lord Of The Lost – “Blood & Glitter (Napalm Records, 2022)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki