Machine Head najavljajo album “Of Kingdom And Crown” s singlom “Choke On The Ashes Of Your Hate”

Machine Head 2022 (press/promo)
0 97

Machine Head, groove metal/thrash metal giganti iz San Francisco Bay Aree, bodo 26. 8. 2022, pri založbi Nuclear Blast/Imperium Recordings, izdali nov studijski album “Of Kingdom And Crown”.

Skupno deseti studijski album skupine in naslednik predhodnika “Catharsis” iz leta 2018, bo vseboval tudi tri skladbe, ki so bile vključene na lanskoletni single “Arrows In Words From The Sky”, in sicer: Become The Firestorm, Rotten in omenjeno Arrows In Words From The Sky. Večji del novega albuma so Machine Head posneli v oaklandskem studiu Sharkbite, producentsko krmilo pa je pri tem prevzel Zack Ohren.

Spodaj lahko preverite uradni glasbeni video za novi single Choke On The Ashes Of Your Hate, ki izhaja iz novega Machine Head albuma.

Album “Of Kingdom And Crown” definira trinajst skladb, preko katerih se vije koncept. Dogajanje je potisnjeno v prihodnost. Prostranstva uničene dežele, ki jo prekriva škrlatno rdeče nebo. Jedro zgodbe se osredotoča na dva glavna karakterja. Prvi in glavni je Ares (izgovorjava: Aries), ki je izgubil ljubezen svojega življenja (Amethyst) in ki se zato odpravi na morilsko avanturo v kateri obračunava z zlobno sekto odgovorno za smrt njegove družice. Drugi lik okrog katerega se vrti zgodba je slepar Eros (izgovorjava: Arrows), ki izgubi svojo mater zavoljo prekomernega uživanja drog in ki postane kasneje radikaliziran. Erosu se pomrači um, prevzame ga besnilo in tudi sam se poda na svoj morilski pohod. V tej zgodbi, se življenji Aresa in Erosa večkrat prepleteta.

Kolosalni koncept bo spremljala tudi kolosalna embalaža raznolikih fizičnih formatov albuma, vključno s kar šestnajstimi različnimi vinilnimi formati, de-luxe vinilnim zabojem (z dodatnimi skladbami), CD-ji vdetimi v raznovrstne embalaže (jewel case, digipak), kot tudi večbarvne kasete. Kasete, CD-ji in digitalni formati albuma bodo dostopni s 26. 8. 2022, medtem ko bo vinilni format na voljo od 25. 11. 2022 dalje.

Seznam skladb na albumu “Of Kingdom And Crown”, ki ga lahko že prednaročite, je sledeč:
01. Slaughter The Martyr
02. Choke On The Ashes Of Your Hate
03. Become The Firestorm
04. Overdose
05. My Hands Are Empty
06. Unhallowed
07. Assimilate
08. Kill Thy Enemies
09. No Gods, No Masters
10. Bloodshot
11. Rotten
12. Terminus
13. Arrows In Words From The Sky
dodatni skladbi (CD digipak):
14. Exteroception 
15. Arrows In Words From The Sky (akustična verzija)

Machine Head lahko sledite na:
Uradna spletna stran: http://www.machinehead1.com
Facebook: https://www.facebook.com/MachineHead
Instagram: https://www.instagram.com/Machine_Head
Twitter: https://twitter.com/MfnH
YouTube: https://nblast.de/subs-mh-yt
Datumi turneje: http://www.machinehead1.com/tour


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki