Magnum predstavljajo ‘On Christmas Day’ besedilni video z nove kompilacije!

Magnum 2020
0 50

Magnum, veliki veterani art rocka iz Velike Britanije bodo izdali 8. 1. 2021 pri nemški založbi SPV/Steamhammer Records album posebne zbirke skladb z naslovom “Dance of the Black Tattoo”.

Gre za smiselno navezavo na kompilacijsko zbirko “The Valley Of Tears – The Ballads”, ki so jo Magnum izdali pred tremi leti. Če je kompilacija “The Valley Of Tears – The Ballads” prikazala mehkejšo, baladnejšo plat skupine, prinaša nova zbirka “Dance of the Black Tattoo” nasršeno in rockovsko znatno bolj navito plat ene in iste glasbene zgodbe.

Spodaj lahko preverite besedilni video za skladbo “On Christmas Day” (radiu prirejena verzija), ki se bo nahajala na prihajajočem novem glasbenem dokumentu skupine.

Na kompilaciji se bo torej nahajal material, ki postavlja v prvi plan trdorockovski značaj skupine in kitarsko fraziranje. Nabran pa bo iz izdaj, ki so raritetne in bile do tega dne dostopne v količinsko striktno omejeni nakladi, kar bo ljubiteljem skupine pomagalo, pri zapolnitvi zbirateljskih vrzeli vezanih na skupino Magnum.

Gre torej za nekatere težje dostopne koncertne verzije skladb Magnum kariere, bonus skladbe, kot tudi radijsko editirane verzije nekaterih skladb.

Seznam skladb na “Dance of the Black Tattoo” se glasi
1. Black Skies (Live)
 2. Freedom Day (Live)
 3. All My Bridges (Live)
 4. On A Storyteller’s Night (Live)
 5. Dance Of The Black Tattoo (Live)
 6. On Christmas Day (Radio Edit)
 7. Born To Be King
 8. Phantom Of Paradise Circus
 9. No God Or Saviour
10. Your Dreams Won’t Die (Live)
11. Twelve Men Wise And Just (Live)
12. Show Me Your Hands (Radio Edit)
13. Not Forgiven (Radio Edit)
14. Madman Or Messiah (Radio Edit)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki