Mandoki Soulmates predstavljajo video in single “Seasons In The Village”

Red Rock Production
0 31

Mandoki Soulmates, progresivno jazzovska atrakcija, ki jo vodi madžarsko nemški glasbenik Leslie Mandoki (originalno Mándoki László), bodo 24. 9. 2021 pri nemški založbi InsideOut Music, ponovno izdali koncertni album z naslovom “Hungarian Pictures”, ki je izšel že v lanskem letu.

Vsled promocijskih aktivnosti predstavlja zasedba single in video za skladbo Seasons In the Village, ki ga lahko preverite spodaj.

Na albumu “Hungarian Pictures” bo dostopen v več različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

“Hungarian Pictures” je originalno izšel v lanskem letu skupaj z albumom  “Living In The Gap”. Album bazira na kompozicijah, ki jih je Leslie Mandoki soustvaril s svojimi Mandoki Soulmates kompanjoni zgodnejše ere, kot sta Greg Lake in Jon Lord. Album je skonstruran kot suita, ki temelji na preigravanju kompozicij in tem Bele Bartóka, družbo pa ji delajo avtorske skladbe skupine. Na albumu sodelujeta tudi Al Di Meola in John Helliwell iz vrst art rock ikon Supertrump.

Leslie Mandoki je pred kratkim organiziral koncert, ki je bil predvajan na medmrežju in na katerem je bila zgoraj omenjena suita izvedena v celoti. Na dogodku je z Mandokijem sodelovala živopisana druščina odmevnih glasbenih imen, kot so mdr.: Ian Anderson (Jethro Tull), John Helliwell, Al Di Meola, Jesse Siebenberg (Supertramp), Tony Carey (Rainbow), Nick van Eede (Cutting Crew).

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki