Mandoki Soulmates so izid albuma “A Memory Of Our Future” pospremili z naslovnim singlom!

Leslie Mandoki 2024 (press/promo)
0 25

Mandoki Soulmates – mednarodna in medgeneracijska progresivnorockovska superformacija, za katero stoji njen glavni pogonski motor in glasbeni vizionar madžarskega porekla Leslie Mandoki, so v petek 10. 5. 2024 izdali album “A Memory Of Our Future”. Album je izšel pri založbi Insideout Music. Izid albuma je skupina pospremila z naslovnim singlom albuma (spodaj).

Single je opremjen tudi z videom, ki ga lahko preverite spodaj.

Album “A Memory Of Our Future” bo dostopen v vseh bistvenih formatih in ga lahko že prednaročite.

Tudi novi Mandoki Soulmates album je do roba zapolnjen z doprinosom slovitih imen iz žanrskega polja progresivnega rocka, hard rocka pa tudi jazz in rock fuzije. Mdr. so se na album s svojimi vražami vpisali:  Ian Anderson, John Helliwell, Al Di Meola, Jesse Siebenberg (Supertramp), Tony Carey (Rainbow) in Nick van Eede (Cutting Crew). 

Album “A Memory of Our Future” je bil posnet in produciran v striktno analogni maniri. Od mikrofona, do miksanja in masterizacije. Produkcija in miks sta potekala v Mandokijevem studiu Red Rock, ki je lociran v bavarski prestolnici Münchnu. Masterizacija je bila opravljena v famoznem newyorškem studiu Sterling Sound.

Seznam skladb na albumu “A Memory Of Our Future” se glasi:
1. Blood in the Water
2. Enigma of Reason
3. The Wanderer
4. The Big Quit
5. Devil’s Encyclopedia
6. A Memory of My Future
7. I Am Because You Are
8. My Share of Your Life
9. Age of Thought
10. Matchbox Racing
11. We Stay Loud
12. Melting PotMandoki Soulmates – “A Memory Of Our Future” (Insideout Music, 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki