Mercyful Fate potrjeni za prvega nosilca Metaldays festivala 2022

METALDAYS 2022 festival (promo)
0 160

Mercyful Fate, danske legende in kultni heavy metalci, ki jih vodi znani pripovedovalec ‘jeklenih srhljivk’ King Diamond, so potrjeni za enega izmed prvih nosilcev prihodnje izdaje tolminskega Metaldays festivala, ki bo prihodnje leto potekal med 23. 7. 2022 in 30. 7. 2022, hja, upajmo da vsekakor v slovenskem Tolminu.

Mercyful Fate sta ustanovila leta 1981 v danskem Kopenhagnu King Diamond in kitarist Hank Shermann. Skupina si je hitro pridobila simpatije glavnih radijskih postaj, ki so vrtele metalsko glasbo, s čimer je bila utemljena nova različica heavy metala s povsem unikatnim zvokom in slogom. Danes so Mercyful Fate smatrani za ene najbolj vplivnih in pomembnih skupin, ki je navdihovala generacije ljubiteljev težkometalske glasbe. In to velja še danes. Organizator pravi, da je zanj še posebno velik privilegij in čast, ko lahko na Metaldays 2022 festivalu gosti skupino takšnega kova in v vlogi enega izmed glavnih nosilcev festivala.

Organizator sporoča, da je v obtoku že prvih 300 vstopnic za Metaldays 2022 festival, ki jih lahko kupite TUKAJ.

V teku so potrjevanja preostalih izvajalcev, katerih imena bodo znana kmalu.

Se vidimo na Metalydays 2022, ki ga zagotovo ne boste hoteli izpustiti!

FaceBook!


Mercyful Fate is the main headliner for MetalDays 2022.

Without debate, Mercyful Fate was the most sought-after band in all the lineup discussions, and that’s why we’re more than happy to be able to share this news with you today.Mercyful Fate was formed in early 1981 in Copenhagen, Denmark, by vocalist King Diamond and guitar player Hank Shermann. The band was soon in heavy rotation around the core metal radio stations, starting a new breed in Heavy Metal with their unique sound.

Mercyful Fate is widely considered as one of the most important bands for the creation of modern Metal. Having such an influential band, for the main headliner at MetalDays 2022 is something that makes us very proud.

On the same occasion, we would like to inform you that 300 tickets for MetalDays 2022 have been put back on sale.

You can buy tickets at this link: https://shop.metaldays.net/…/34178-tickets-metaldays…

In addition, we are working diligently on the confirmation of other bands, and we expect to announce the rest of the lineup soon.

See you all at MetalDays 2022, you don’t want to miss this edition !!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki