Metaldays festival 2024 z novim svežnjem nastopajočih skupin!

Metaldays 2023
0 77

Organizator festivala Metaldays potrjuje nov sveženj nastopajočih skupin na prihodnji izdaji festivala, ki je napovedana med 28. 7. 2024 in 3. 8. 2024 pri velenjskem jezeru (Vista Park).

To so:
LEGION OF THE DAMNED, THE AMITY AFFLICTION, BELPHEGOR, DARKEST HOUR, CARONTE, BRUTAL SPHINCTER, ENTORIA, INHALE THE VOID, INMATE, KEOPS, SCHRODINGER, SOULS OF DIOTIMA, THE BROKEN HORIZON, THROATTWISTER, TOL MOR WEN.

Organizoator se je potrudil da v največji možni meri potrdi nastope tistih skupin, ki na festivalu v letu 2023 niso mogle nastopiti. Kot je znano je Slovenijo v začetku avgusta letos zajela katastrofalna povodenj, kar je povzročilo tudi to, da je festivala Metaldays ni bilo mogoče izpeljati v celoti, to pa je rezultiralo v odpovedi dela programa nastopajočih skupin.

Organizator festivala je ob koncu letošnjega julija že potrdil prva imena, ki bodo nastopila na festivalu v prihodnjem letu, in sicer:
Emperor, Blind Guardian, Caliban, Borknagar, Korpiklaani, Catle Decapitated in Kampfar!

Organizator še sporoča, da Cattle Decapitated, ki so bili napovedani v prvem svežnju nastopajočih za Metaldays 2024 tam ne bodo nastopili, saj so v celoti odpovedali turnejo za prihodnje leto.

V prodaji se že nahajajo Early Bird vstopnice za festival Metadays 2024!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki