Metalsteel so poskrbeli za ponatis prvenca “Usoda”!

foto: K. Šinkar (via Metalsteel Facebook)
0 97

Metalsteel, kljubovalni in cenjeni prvaki slovenskega heavy metala, sporočajo, da je na razpolago ponatis njihovega studijskega prvenca “Usoda”, ki je originalno izšel leta 2003.

Gre za ponatis v CD formatu, na kar so privrženci skupine čakali celih 21. let. Album je bil namreč pred tem že dvakrat razprodan in velja v krogih ljubiteljev heavy metala za kultni monument, ki se ga polagoma že oprijemlje predznak historične vrednosti za slovenski heavy metal.

Ponatis je deležen omejene naklade in bo prvikrat razpoložljiv na nastopu skupine, ki je napovedan za 6. 6. 2024 v ljubljanskem CUK Kino Šiška. Naj dodamo, da bodo Metalsteel nastopili kot posebni gostje združitvenega koncerta legendarne slovenske metal zasedbe Pomaranča, ki je že lep čas popolnoma razprodan!

Metalsteel so ena redkih skupin ne samo na Slovenskem, pač pa na mednarodni sceni, ki deluje od formacije dalje v nespremenjeni postavi, kar daje entiteti skupine posebno vrednost.

Metalsteel so:
Daša Trampuš – bobni
Benjamin Kic – vokal, kitara
Matej Sušnik – bas kitara
Rok Tomšič – kitara


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki