Michael Voss predstavlja Status Quo priredbo “Don’t Drive My Car” ft. Andy Susemihl (ex-U.D.O.)

foto: Eva von der Forst 2023
0 40

Michael Voss, izkušeni nemški pevec, kitarist, komponist in producent, je napovedal izid prihajajočega albuma “Rockers Rollin’ (A Tribute To Rick Parfitt)”, ki bo izšel 13. oktobra 2023 pri založbi Massacre Records!

Michael Voss je tako premierno predstavil že videospot za naslovni singel z albuma. Odslej je na voljo tudi drugi single in video za priredbo Status Quo izvirnika skladbe Don’t Drive My Car, na kateri gostuje nekdanji U.D.O. kitarist Andy Susemihl. Oba singla lahko preverite spodaj!

Michael pravi: “To je naslovna skladba albuma in vsebuje vse tiste elementarne sestavine, ki so me še kot najstnika zasvojile z glasbo skupine Status Quo. Še posebej so mi všeč prekinitve refrena ter sosledje oziroma gradacija akordov. Soavtorica skladbe Jackie Lynton mi je povedala, da je skladba nastala, potem ko je Rick Jackie za darilo podaril klavir Harrods z belim kovinskim okvirjem!”

Michael Voss je za ta album skrbno izbral deset pesmi, ki jih je napisal (in prepeval) Parfitt. Na albumu “Rockers Rollin’ (A Tribute To Rick Parfitt)” nastopa več vrhunskih gostov, ki so skozi kariero sodelovali z legendarnim Rickom Parfittom. To so mdr.: Bob Young, dolgoletni vodja turneje in soavtor številnih super uspešnic, John Coghlan, prvotni ustanovni član skupine Frantic Four, Rick Parfitt jr., Rickov sin, Status Quo basist Rhino Edwards, originalni Status Quo klaviaturist član skupine Andy Bown in Mat Sinner iz zasedbe Primal Fear!

Seznam skladb na albumu “Rockers Rollin’ (A Tribute To Rick Parfitt)” se glasi:
1. Again And Again
2. Rain
3. Don’t Drive My Car
4. For You
5. Rockers Rollin’
6. Oh! What A Night
7. Something ‘Bout You Baby I Like
8. Reason For Living
9. Coming And Going
10. Living On An Island

Več koristnih informacij:
https://lnk.to/rockersrollinwww.massacre-records.com
www.facebook.com/massacrerecordseurope
www.twitter.com/massacrerec
www.youtube.com/user/massacrerecords


Michael Voss – “Rockers Rollin’ (A Tribute To Rick Parfitt)” – Massacre Records, 2023
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki