Pain predstavljajo novi single in video “Revolution”

foto: Agata Nigrovskaya 2023
0 79

Pain, švedski industrial metalci, so objavili svež avtorski single (in video) za skladbo Revolution, ki ji lahko prisluhnete spodaj.

Ultimativni poglavar skupine Peter Tägtgren pravi: “Skladbo ‘Revolution’ sva napisala skupaj s sinom Sebastianom. On je napisal vso glasbo, jaz pa besedilo. Vse skupaj funkcionira naravnost odlično. Oba sva zelo ponosna na to skladbo. Sporočilo besedila pripoveduje o širjenju lažnih informacij na družbenih omrežjih in v novicah, pri čemer je za običajnega človeka težko razumeti, kaj je prav in kaj narobe.”

Pain, ki so znani po visoko oktanskih nastopih, se v oktobru 2023 odpravljajo na masivno in težko pričakovano evropsko turnejo. Na njej bodo 24. 10. 2023 nastopili tudi v Ljubljanski Cvetličarni. Na koncertni turneji bodo nastopali v vlogi posebnih gostov še Ensiferum, predskupini pa sta Eleine in Ryujin.

Več o Pain:
PainWorld: https://taplink.cc/painband
Uradna spletna stran: https://t.ly/PainWeb
Facebook: https://t.ly/PainFB
Instagram: https://t.ly/PainIG
Twitter: https://t.ly/PainTW
YouTube: https://t.ly/PainYTsub
TikTok: https://t.ly/PainTT
Bandcamp: https://painband.bandcamp.com/follow_me

#PainBand #IndustrialMetal #NuclearBlast


Pain – “Revolution” (Nuclear Blast Records, single, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki