Mick Box razkriva vinilno verzijo 25. studijskega Uriah Heep albuma “Chaos & Colour”

Silver Lining Music 2022
0 74

Uriah Heep, britanski velikani rocka napovedujejo za 27. 1. 2023 svoj 25. studijski album “Chaos & Colour”, ki bo izšel pri založbi Silver Lining Music.

Spodaj lahko preverite dvominutni reklamni video v katerem vam šef skupine Uriah Heep Mick Box razkaže vinilno verzijo prihajajočega novega studijskega albuma.

Spodaj lahko prav tako prisluhnete prvemu singlu novega albuma za skladbo Save Me Tonight, ki ga spremlja tudi uradni glasbeni video. Video je režirala Natalia Jonderko Śmiechowicz.

Mick Box, znameniti kitarist skupine in edini originalni član današnje postave Uriah Heep komentira: “Skladba ‘Save Me Tonight’ je še en udaren in melodičen rock komad, ki smo ga izbrali za naš prvi single, kot tudi za otvoritev našega novega albuma. Ustvarjen je za predvajanje na rock radiih in bo zagotovo vključen v naš koncertni repertoar za leto 2023.”

Dave Rimmer, basist skupine, dodaja: “‘Save Me Tonight’ izhaja iz stanja frustracije in brezupa, ki so jih povzročila zadnja leta, ko smo vsi hlepeli po dnevu, ko se bomo lahko ponovno srečali. Znova smo sodelovali z Jeffom Scotom Sotom, kar je bila nova prijetna in kreativna izkušnja ter odlična platforma, da izrazim vsa svoja čustva v vzdrževanju zapuščine Uriah Heep.”

Album “Chaos & Colour” je bil posnet v londonskem studiu Chapel s skupino pa je za producentskim krmilom znova sodeloval Jay Ruston (Anthrax, Black Star Riders, Corey Taylor) z uslugami zvočnega inženirja je sodeloval Pieter Rietkerk.

Album “Chaos & Colour” je že mogoče prednaročiti od 8. 11. 2022 dalje. Razpoložljiv je v vseh standardnih formatih (CD digipak, vinil, digitalno) in različnih svežnjih.

Seznam skladb na albumu “Chaos & Colour” se glasi:
1. Save Me Tonight
2. Silver Sunlight
3. Hail The Sunrise
4. Age Of Changes*
5. Hurricane
6. One Nation, One Sun
7. Golden Light
8. You’ll Never Be Alone
9. Fly Like An Eagle
10. Freedom To Be Free
11. Closer To Your Dreams*
12. Save Me Tonight (Demo)**

* samo na CD in digitalni verziji
** samo na ‘de-luxe’ CD verziji


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki