Mike Tramp napoveduje kompilacijsko zbirko “Songs Of White Lion”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2008
0 84

Mike Tramp, danski glasbenik, komponist, producent z originalnim imenom Michael Trempenau, sicer pa najbolj znan kot prvo grlo ameriških legend glam metala White Lion, napoveduje zbirko White Lion predelav z naslovom “Songs Of White Lion”, ki bo izšla 14. 4. 2023 pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Album “Songs Of White Lion” lahko že prednaročite

Mike Tramp pravi, da predstavlja obdobje med leti 1983 in 1991, to je obdobje albumskih izdaj njegove kultne glam metalske zasedbe White Lion, edinstveno življenjsko izkušnjo, do katere pa je v kasnejših, več kot dvajsetih letih nadaljevanja kariere, vselej pristopal z veliko spoštljivostjo. Celo takšno, da se je ob poizkusih rekreacije teh dni, vselej počutil nesproščeno in neizpolnjeno. Prišlo je leto 2023 in mož se globoko zaveda, da ne prepeva več kot pri 26. Prav tako ve, da do White Lion klasik ne bi bilo pošteno, če bi jih v današnjem času skušal odpeti kot 26-letnik.

Mike Trampa dodaja mdr. še sledeče: “Danes prepevam vse te skladbe, ki sem jih napisal z Vitom Bratto pred 40. leti natanko tako, kot jih lahko prepevam danes. To je edini način, da se jim lahko dostojno približam in da se počutim, kot bi bil doma ter da sem iskren do samega sebe, hkrati s tem pa tudi do teh skladb.”

Spodaj lahko preverite že prvi single za Trampovo verzijo White Lion izvirnika Cry For Freedom, prav tako pa je spodaj na razpolago promocijski spot vezan na izid Trumpovega novega dosežka.

Za produkcijo “Songs Of White Lion” sta poskrbela Soren Andersen in Mike Tramp.

Na “Songs Of White Lion” se bo nahajal sledeč seznam White Lion predelav:
1. Lady Of The Valley
2. Little Fighter
3. Broken Heart
4. Love Don’t Come Easy
5. Hungry
6. Cry For Freedom
7. Going Home Tonight
8. Wait
9. All The Fallen Men
10. Living On The Edge
11. Tell Me
12. When The Children Cry

Zasedba:
Mike Tramp – vokal
Marcus Nand – kitara
Claus Langeskov – bas kitara
Alan Tschicaja – bobni
Sebastian Groset – klaviature
Christoffer Stjerne – harmonije

Več o Mikeu Trampu:
https://www.facebook.com/MikeTrampOff…
https://www.instagram.com/miketrampof…
https://miketramp.dk/

#MikeTramp #WhiteLion #FrontiersRecords

Na fotografiji: Mike Tramp med nastopom White Lion 27. 6. 2008, v sklopu prvega dne nemškega festivala Bang Your Head!!! v kraju Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki