Ministry najavljajo album “Moral Hygiene”, na voljo single “Good Trouble”!

MINISTRY 2021
0 22

Ministry, pionirska industrial metal zasedba iz Chicaga bo 1. 10. 2021, pri založbi Nuclear Blast Records, izdala svoj novi in skupno petnajsti studijski album z naslovom “Moral Hygiene”.

Naslednik albuma “AmeriKKKant” (2018) je nov družbeno kritični manifest, ki prinaša po besedah šefa skupine Ala Jourgensena v desetih točkah, nekatere najbolj navdahnjene trenutke celotne glasbene kariere skupine.

Vsled promocijskih aktivnosti povezanih s prihajajočim novim albumom predstavljajo Minisrty že prvi single in sicer za skladbo Good Trouble. Skladba je navdahnjena nad dogodki povezani z “Black Lives Matter” protesti v lanskem letu ni aktivizmom pokojnega kongresnika Johna Lewisa. Spremlja jo tudi video, ki vključuje dokumentarne posnetek demonstracij v Los Angelesu, ki sta jih posnela Al Jourgensen in njegova partnerica Liz Walton.

“Moral Hygiene” je posnel tonski inženir Michael Rozon, ki je vrtel gumbe že pri snemanju albuma “AmeriKKKant”, v studiu, del albuma pa je bil posnet v domačem studiu Ala Jourgensena. Vse skladbe je napisal in izvedel, tako kot vedno, Al Jourgensen. Na albumu so sodelovali Morrison, Cesar Soto (Man the Mute), John Bechdel (Killing Joke, Fear Factory), Roy Mayorga (Stone Sour, Soulfly, Nausea), Paul D’Amour (Tool, Feerum Ennjin), Arabian Prince (N.W.A.), Jello Biafra (Dead Kennedys) in Flash, ki je igral na sitar.

“Moral Hygiene” bo dostopen kot CD, vinil in digitalno.

Seznam skladb na albumu “Moral Hygiene” se glasi:
1. Alert Level
2. Good Trouble
3. Sabotage Is Sex
4. Disinformation
5. Search And Destroy
6. Believe Me
7. Broken System
8. We Shall Resist
9. Death Toll
10. TV Song #6 (Right Around The Corner Mix)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki