Misha Mansoor (Bulb, Periphery) predstavlja novi model serije MJ kitar z oznako “Misha Mansoor So-Cal 2PT”

foto: Ekaterina Gorbachva
0 33

Misha Mansoor – ne le visoko kreativni, pač pa tudi visoko inovativni glasbenik in priznan kitarski akrobat, predstavlja v spodnjem videu, ki so ga pripravili pri podjetju Jackson Guitars, kako funkcionira model kitare z njegovo signaturo serije MJ in oznake “Misha Mansoor So-Cal 2PT”.

Misha, ki velja za enega najbolj zanimivih kitaristov nove generacije tehnično kompleksnega in progresivnega metala, je pred časom najavil tudi izid samostojnega studijskega albuma, ki bo izšel pod imenom Bulb. Gre za vzdevek, ki ga Misha že dolgo časa uporablja, in ki mu je še v časih pred Periphery prinesel sloves na družbenih omrežjih.

Bulb album z nazivom “Moderately Fast, Adequately Furious” bo tako izšel 16. 7. 2021, pri založbi 3DOT Recordings.

Spodaj lahko prisluhnete povsem novemu singlu za skladbo Upload Apathy. Mansoor je pred časom že predstavil prvi single in sicer za skladbo Parabolica (spodaj).

Misha Mansoor je v zvezi z albumom povedal sledeče: “Ne znam vam povedat kako zelo sem navdušen in kakšna katarzična občutja me spremljajo ob dejstvu, da lahko naposled izdam svoj prvi pravi samostojni studijski album. ‘Moderately Fast, Adequately Furious’ je v tehničnem oziru nastajal približno 15 let, zato zelo cenim vso vašo potrpežljivost,” in nadaljuje: “Zame je bilo zelo pomembno, da sem občutil popolno zadoščenje s tem Bulb albumom, saj vam sedaj lahko zatrdim, da sem resno spravil skupaj nekaj na kar sem lahko zelo ponosen. Ta album je zame osebno zelo pomemben, saj gre za kontemplativno realizacijo kreativnega zagona in glasbene vizije. S tem, ko sem to povedal, upam da boste v njem uživali tudi vi.”

Bulb je v krogih kitarskih učenjakov znan vzdevek, ki ga je Mansoor vrsto let uporabljal za priložnosti, ko je delil svoje demo posnetke na različnih medmrežnih forumih, kar pa mu je polagoma prineslo mednarodno prepoznavnost in ugled, sploh potem ko je začel javno nastopati s svojo zasedbo Periphery, ki so bili v karieri že enkrat nominirani z Grammyjem, in sicer veljajo za zelo vplivno skupino. Čez čas je vzdevek Bulb postal sinonim za Mansoorjevo solo delo. V drugi polovici lanskega leta je Mansoor pod imenom Bulb izdal deset arhivskih Bulb albumov, ter hkrati s tem 110 skladb, ki obsegajo zgodnjo ero njegovih podvigov samostojnega glasbenega eksperimentiranja.

Album lahko že prednaročite pri 3DOT Recordings’ (obstaja tudi količinsko omejeni vinilni natis albuma v 300 izvodih). Glede prednaročil je album prav tako dostopen tudi na vseh pravih digitalnih platformah.

Seznam skladb na “Moderately Fast, Adequately Furious” se glasi:
1. Unleash The Pwnies Redux
2. Echo Teuffel
3. Breeze Redux
4. Parabolica
5. Two Brothers
6. Far Too High (feat. Axel Mansoor)
7. Füf Redux
8. Press Enter Redux
9. Upload Apathy
10. Download Happiness
11. And Yet, This Man Will Soar


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki