Mötley Crüe obhajajo svojo 40. obletnico z digitalnim ponatisom albuma “Shout At The Devil”

foto: Ebet Roberts/Getty Images
0 87

Mötley Crüe – danes lahko rečemo legende rocka in rolla-, praznujejo v letošnjem letu štirideseto obletnico svoje ustanovitve. Tako se je skupina odločila da izda v letošnjem letu ponovno svoje albume v digitalnem formatu, česar so bili že deležni remasterizirani albumi “Dr. Feelgood”, “Girls, Girls, Girls” in “Theatre Of Pain”.

Sedaj je na vrsti digitalni izid ikonskega albuma skupine z naslovom “Shout At The Devil”, na katerem se nahajajo hiti skupine Looks That Kill, Too Young To Fall In Love in naslovna skladba Shout At The Devil. “Sout At The Devil” je prelomni album skupine, ki se je v dveh tednih po svojem izidu prodal v 200.000 kopijah in s katerim so Mötley Crüe postali ena najbolj prodajanih rock zasedb osemdesetih let.

“Shout At The Devil” je izšel septembra 1983 in je drugi album skupine. V tednu dni po izidu, je zasedel 17. mesto Billboardove lestvice 200. najbolje prodajanih albumov. Album je skupini navrgel dva singla, ki sta prilezla med 100 najboljših Billboardove lestvice ‘vročih’ 100 hitov, na albumu pa se nahaja tudi predelava The Beatles izvirnika za skladbo Helter Skelter. Album je do tega dne že presegel prodajo 4. milijonov kopij in postal na tleh ZDA štirikrat platinast, v Kanadi trikrat platinast, medtem ko si je v Avstraliji zagotovil zlati certifikat.

Praznovanje 40. let delovanja bo s strani skupine doseglo vrhunec 10. 11. 2021, ko bo izšel digitalni remaster albuma “Too Fast For Love”. Album je bil originalno izdan 10. 11. 1981. Gre za prvenec skupine, ki je bil posnet v Hit City West Studios, izšel pa je pri založbi Leathür Records. Album je na tleh ZDA sčasoma pridobil platinast status, uspel pa se je prebiti tudi med 200 najbolje prodajanih plošč Billboardove lestvice.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki