The Rolling Stones predstavljajo neizdano skladbo “Troubles A’ Comin”

foto: ANDREW TIMMONS 2020
0 52

The Rolling Stones predstavljajo svojo verzijo Chi-Lites izvirnika za skladbo Troubles A’ Comin, ki ji lahko prisluhnete spodaj in se bo nahajala na prihajajoči razširjeni verziji ponatisa njihovega albuma “Tattoo You” izdanega originalno leta 1981.

Skladba Troubles A’ Comin se je prvič pojavila na drugem albumu zasedbe Chi-Lites z naslovom “I Like Your Lovin’ (Do You Like Mine?)”, prav tako pa na njihovem tretjem, ki je izšel naslednje leto “(For God’s Sake) Give More Power to the People”.

Spodnja verzija te skladbe, ki pripada The Rolling Stones, je ena izmed devetih dodatnih in do tega dne neizdanih skladb, ki se bodo nahajale na ponovno izdani, razširjeni verziji albuma “Tattoo You”, s čimer obhaja skupina 40. obletnico njegovega izida. Konec septembra je skupina predstavila single in video za skladbo Living In The Heart Of Love (spodaj).

Uradni izid ponatisa albuma “Tattoo You” ob njegovi 40. obletnici, je napovedan za 22. 10. 2021, pri založbi Universal Music. Več informacij je na voljo TUKAJ.

Skupina je v ponedeljek 20. 9. 2021 odigrala svoj prvi koncert, ki ga je posvetila preminulemu bobnarju Charlie-ju Watts-u. Koncert se je zgodil na prizorišču Gillette Stadium v ameriškem mestu Foxborough, organiziral pa ga je lastnik ekipe New England Patriots Robert Kraft. Šlo je za privatno prireditev na kateri se je zbrala druščina 300 povabljenih ljudi.

Uradna severnoameriška turneja s trinajstimi koncerti skupine se je začela 26. 9. 2021 v mestu St. Louis.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki