David Bowie-jev izgubljeni album “Toy” bo prejel uradni izid znotraj zaboja “David Bowie 5: Brilliant Adventure (1992–2001)”

0 38

David Bowie-jev dolgo pogrešani in izgubljeni album iz leta 2001 “Toy” je naposled le deležen datuma uradnega izida. Neizdani glasbeni projekt bo na voljo od 7. 1. 2022 dalje, kar je datum Bowie-jevega rojstva.

“Toy” je poln na novo odigranih, osveženih verzij Bowie-jevih zgodnjih skladb, ki so nastale med letoma 1964 in 1971, med njimi Davie Jones With the King Bees, Liza Jane, You’ve Got A Habit Of Leaving in Silly Boy Blue. Bowie je želel album “Toy” izdati za albumom “Hours”, ki je izšel leta 1999, vendar je bil datum sprva preložen, dokler takratna Bowie-jeva založba EMI/Virgin albuma ni zavrnila.

Spodaj je na voljo verzija singla You’ve Got A Habit Of Leaving vzetega iz albuma “Toy”. Album “Toy” je z Bowiejem produciral Mark Plati.

Kot, da vsega strašenja še ni bilo dovolj, ‘krasi’ album “Toy” naslovnica z obrazom odraslega Bowie-ja, ki so ga s fotošopom vpeli na njegovo otroško fotografijo.

Ob tem je tudi uradno potrjeno da bo 26. 11. 2021 izšel še en karierni zaboj “David Bowie 5: Brilliant Adventure (1992–2001)”.

V tej zbirki bodo poleg albuma “Toy”, vključeni remasterizirani albumi “Black Tie White Noise”, “The Buddha of Suburbia”, “Outside”, “Earthling”, “Hours”, koncertni album “BBC Radio Theatre, London, 27. 6. 2000” in album z raritetami “Re:Call 5”. Razširjena verzija z nazivom “Toy:Box”, pa bo na voljo 7. 1. 2022.

“David Bowie 5: Brilliant Adventure (1992–2001)” lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki