Muse pripravljajo jubilejni izid “Origin Of Symmetry: XX Anniversary RemiXX”

foto: Jim Dyson/Getty Images
0 59

Muse predstavljajo remiks in remaster svoje klasične skladbe Citizen Erased, ki ji lahko prisluhnete spodaj.

Citizen Erased se bo v svoji novi zvočni preobleki nahajala na albumu “Origin Of Symmetry: XX Anniversary RemiXX”, ki bo ob 20. obletnici izida doživel 18. 6. 2021 ponatis pri založbi Warner Records. “Origin Of Symmetry” je, kot drugi studijski album skupine, danes smatran za prelomni Muse album.

“Origin Of Symmetry: XX Anniversary RemiXX” je bil remiksan s strani Muse producenta Richa Costeyja, ki je pred tem pravzaprav sodeloval prav na vsakem naslednjem Muse albumu. Novi zvok naj bil ponudil večjo dinamiko, prav tako bodo jasneje kontrastirani posamezni gradniki v aranžmajih, kot to velja za čembalo v “Micro Cuts” v studiu Abbey Road posnetih godalih na Citizen Erased, Megalomania in Space Dementia. Remasterizacijo je opravil Alex Wharton v studiu Abbey Road.

Na ponatisu albuma se bo znašla tudi skladba Futurism, ki je bila doslej dostopna le na originalnem izidu, ki je bil natisnjen za japonski trg, “Origin of Symmetry: XX Anniversary RemiXX” pa bo ob tej priložnosti deležen tudi osvežitve same naslovnice, za kar je poskrbel Sujin Kim, ki je dodal hiper-realistične 3D vizualne učinke, ki so dodani k izvirni verziji umetnika in avtorja originalne naslovnice Williama Eagerja.

“Origin Of Symmetry: XX Anniversary RemiXX” bo dostopen v digitalnem formatu 18. 6. 2021, medtem ko bo 9. 7. 2021 izšel kot dvojni 140 gramski vinil v rumeni, oranžni ter črni barvni verziji, ki ga lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki