MetalDays 2021 festival je odpovedan!

0 1,905

Organizator festivala sporoča:
“Zaradi ukrepov, ki so posledica razglašene pandemije, je festival MetalDays 2021 odpovedan.
Slovenska vlada ni zagotovila dovolj informacij o tem, ali bodo večji dogodki v letošnjem poletju na ozemlju Slovenije dovoljeni ali ne. V tem trenutku so sicer zborovanja do 50 oseb dovoljena, vendar pa nam to ne ponuja prav nobene boljše opcije in rešitve.
Čeprav zelo obžalujemo, da je prišlo do tega, nas navdaja olajšanje, da lahko sporočimo vsem, ki v negotovosti nestrpno čakate na festival, da ga žal ne bo. Zavihali bomo torej rokave in se vsega lotili znova. MetalDays je v letih svojega obstoja preživel mnogo vzponov in padcev, ob tem pa je vselej uspel najti ustrezne rešitve in strategije, da obstane, zahvaljujoč v prvi meri srčni iskrenosti in fleksibilnosti. Situacija povezana s Covid-19 je največji izziv v trenutnih časih našega delovanja. Prvi cilj ostaja neomajen. To je kljubovanje vsem nevšečnostim in preizkušnjam, ter širjenje pozitivnih sporočil in sporočil upanja med vse naše obiskovalce, izvajalce, prijatelje, sorodne festivale in ekipe, ki so zadolžene za izpeljavo le-teh.”
Najbolj pozitivno sporočilo med vsemi, ki ga lahko v tem trenutku pošljemo v svet, se glasi: “MetalDays bo preživel in se bo vrstil leto za letom.”
Več informacij.

English version:

Due to the consequences of the pandemic, MetalDays 2021 is canceled.
As of now Slovenian Government has not provided any sufficient information if larger events will be allowed or not in Slovenia this summer. At the moment, gatherings to 50 people only are allowed, and this left us with no better option.
Even though we are sorry, it is a relief to be able to provide a clarification to everyone who has been waiting for it. We’ll roll up our sleeves and start all over now.MetalDays has gone through many ups and downs and have always managed to provide the right answers, thanks to the honest and flexible approach.Covid is the greatest challenge of our recent history, but as always our goal is to fight all the obstacles, and to send a positive message of hope to all our visitors, bands, friends, fellow festivals and our crew!
And the most positive message we can send is pretty simple: MetalDays will survive and will happen again year after year!
For more information, click HERE.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki