Naked Raygun napovedujejo po 30 letih nov studijski album!

foto: David Kindler
0 41

Naked Raygun, čikaške punk rock legende, se vračajo s senzacionalno vestjo, da bodo po 30 letih odkar je izšel album “Raygun … Naked Raygun” (1990), izdali novi studijski album. Kako gre že tista zgodba neusahljivo gostolečem jezičnem doktorju zasedbe Foo Fihgter Dave Grohlu, ki je nekoč povedal, da so Naked Raygun njegova prva skupina, ki jo je v življenju videl nastopati na odru?

Novi album se imenuje “Over The Overlords” in bo izšel 2. 8. 2021 pri čikaški založbi Wax Trax. Ta novica sledi izidu singla “Living In The Good Times”, ki je privekal na svet v letošnjem aprilu. Gre tudi za prvo novo glasbo, ki je nastala, po smrti basista Pierrea Kezdyja v lanskem letu.

Album bo dostopen v več različnih formatih, bodisi kot CD, ali vinil (v več barvnih kombinacijah. Prav tako bo v količinsko omejeni nakladi izšel ločen dvanajstinčni vinil s štirimi koncertnimi posnetki, ki so bili posneti leta 2015 v Chicagu ter remiks singla Living In The Good Times. Isto velja za posebno verzijo CD formata, ki bo vsebovala dodatni CD. Album lahko že prednaročite.

Seznam skladb na “Over The Overlords” se glasi:
1. Go The Spoils
2. Living In The Good Times
3. Soul Hole Baby
4. Superheroes
5. Treat Me Unkind
6. Suicide Bomb
7. Broken Things
8. Amishes
9. Black and Grey
10. Ode to Sean McKeough
11. Farewell to Arms

dodatni CD
1. Living In The Good Times (Paul Barker Mix)
2. Knock Me Down (Live)
3. Treason (Live)
4. Peacemaker (Live)
5. Vanilla Blue (Live)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki