Nasson predstavlja single “We Are The Army” (ft. Caterina Nix, Gui Oliver, Mizuho Lin & James Robledo)

NASSON (promo/press)
0 142

Nasson, s polnim imenom Nasson Prudant, je izvrstni čilski kitarist in komponist ter tudi zelo iskan producent, ki bo 28. 1. 2021, pri italijanski založbi Frontiers Music Srl., izdal svoj samostojni album “Scars”. Album lahko že prednaročite. Vsled promocijskih aktivnosti vezanih na prihajajoči novi album predstavlja Nasson single in video za skladbo We Are The Army, na kateri gostujejo v vlogi pevcev Caterina Nix (Chaos Magic), Gui Oliver (Landfall, Mayank), Mizuho Lin (Semblant, The Erinyes) in James Robledo (Sinner’s Blood). Video lahko predvajate spodaj.

Nasson Prudant je opozoril nase pred časom ob sodelovanju na Chaos Magic albumu “Furyborn”, kot tudi na prvencu skupine Sinner’s Blood imenovanem “The Mirror Star”. Na samostojnem prvencu “Scars”, se Nasson prvikrat v karieri preizkuša tudi v vlogi glavnega vokalista.

Z Nassonom sodelujejo na albumu “Scars” vrhunski glasbeniki in sicer člana zasedbe Chaos Magic, to sta pevka Caterina Nix, ki je na albumu prispevala tudi spremljevalne vokale in bobnar Rodrigo Leiva, pa zgoraj omenjeni vokalisti Gui Oliver (Landfall, Mayank), Mizuho Lin (Semblant, The Erinyes), in James Robledo (Sinner’s Blood). Alessandro Del Vecchio je prispeval vokalni duet v skladbi When it Rains, medtem ko je Mistheria (Bruce Dickinson, Rob Rock) prispevala dodatne sintetizatorje za skladbo Mother Moon. Dodatne solaže na skladbah Not Today, Bringer of Sorrow in We Are The Army, je prispeval Ignacio Torres.

Glasbo na albumu “Scars” je produciral Nasson, miks in mastering je opravil Eric Martinez,

Video za skladbo We Are The Army je režiral Dave Letelier. Proti koncu novembra 2021, je Nasson predstavil prvi single in video s prihajajočega albuma za skladbo Not Today, ki ga lahko prav tako preverite spodaj.

Seznam skladb na albumu “Scars”, ki meri v dolžino 48:18 min. se glasi:
1. Not Today
2. Room 108
3. Mother Moon
4. Runaway
5. On The Other Side
6. Bringer Of Sorrow
7. King Of Lies
8. A New Beginning
9. When It Rains
10. We Are The Army
11. Rising Total

Več koristnih informacij:
https://www.facebook.com/nassonchile
https://www.instagram.com/nassonofficial

#Nasson #MelodicMetal #FrontiersRecords


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki