Neal Morse Band (NMB) predstavljajo koncertni single “Another Story to Tell”

Neal Morse Band 2021 (press/promo)
0 63

Neal Morse Band (NMB) bodo v letošnjem juliju izdali koncertni album “An Evening of Innocence & Danger: Live in Hamburg”.

Neal Morse Band, ki so skrajšali svoje ime v NMB, bodo koncertni dokument z naslovom “An Evening of Innocence & Danger: Live in Hamburg” izdali 14. 7. 2023, pri nemški založbi InsideOut Music.

Gre za trojni CD, ki izhaja iz nastopa skupine na hamburškem prizorišču Markethalle v juniju 2022, v sklopu evropskega dela turneje v prid podpori albuma “Innocence & Danger” (2021).

Spodaj lahko preverite koncertni single in video s prihajajočega koncertnega albuma za priredbo Simon And Garfunkel izvirnika Bridge Over Troubled Water.

“An Evening of Innocence & Danger: Live in Hamburg” je miksal in masteriziral dolgoletni sodelavec skupine Jerry Guidroz, album pa bo dosegljiv v količinsko omejeni nakladi formata 3CD ter v digitalnem formatu.

“An Evening of Innocence & Danger: Live in Hamburg” lahko že prednaročite.

Neal Morse Band: “An Evening of Innocence & Danger: Live in Hamburg”
CD1
1. Do It All Again
2. Bird On A Wire
3. Your Place In The Sun
4. Another Story To Tell
5. The Way It Had To Be
6. Bridge Over Troubled Water
7. Waterfall
CD2
1. Not Afraid Pt. 2
2. Beyond The Years
CD3
1. The Great Similitude Medley


Neal Morse Band – “An Evening of Innocence & Danger: Live in Hamburg” (Insideout Music, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki