Nekdanji Cannibal Corpse kitarist obsojen zaradi oboroženega napada in tatvine!

vir: FOX NEWS
0 123

Pat O’Brien, nekdanji Cannibal Corpse kitarist, je bil na sodišču spoznan za krivega, potem ko je bil po seriji bizarnih incidentov v decembru 2018 aretiran na Floridi. O’Briena, ki je takrat do zob oborožen zasedel tuje stanovanje, bremenijo napada na pripadnika policije z nožem in tatvine.

Sodišče je 16. 3. 2021 kitarista obsodilo na pet let prestajanja pogojne zaporne kazni, prav tako pa mora plačati kazen v višini 23,793.45 ameriških dolarjev. O’Brienu so naložili tudi odvajanje od drog in alkohola ter opravljanje družbeno koristnih del. V postopku prestajanja kazni bodo O’Briena glede izpolnjevanja obvez nenehno preverjali.

Decembra 2018 je O’Brien oborožen vdrl v tuje družinsko stanovanje, ko pa se je soočil s pripadniki policije, jih je napadel z nožem. Medtem je njegovo najeto stanovanje v soseski pogorelo do tal. Po poročanju časnika The Tampa Bay Times naj bi O’Brien v urah pred incidentom poklical sorodnike in jih posvaril o namerah, prav tako pa je govoril o pristanku nezemljanov.

Policija je kasneje razodela, da so na O’Brienovem domu zasegli petdeset pušk, deset polavtomatskih pušk, dvajset ročnih pištol in dva metalca plamen.

Cannibal Corpse so zamenjavo za O’Briena našli v Hate Eternal kitaristu in producentu Ericu Rutanu.

Uredništvo RockLine želi O’Brienu, da se mu stvari v življenju čim prej in čim bolje uredijo.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki