Nick Beggs, Craig Blundell in Adam Holzman so ustanovili trio Trifecta!

foto: Hajo Müller
0 69

Kaj imajo skupmnega Nick Beggs, Craig Blundell in Adam Holzman, in kaj ima skupnega z njimi Steven Wilson. Nič posebnega. Vsi trije so namreč zaposleni pri njemu, Wilson pa je potemtakem? Njihov delodajalec.

Šalo na stran, čeprav je resnična. Basist/pevec Nick Beggs, bobnar Craig Blundell in klaviaturist Adam Holzman, so namreč ustanovili novo zasedbo oziroma trio, ki se imenuje Trifecta. Kdo bo igral kitaro, še ni povsem jasno, čeprav – roko na srce-, jo zelo verjetno ti trije genialni glasbeni čudaki niti ne pogrešajo.

Trifecta so tako že podpisali pogodbo z Kscope Records, svoj studijski prvenec pa bodo izdali še v letošnjem poletju. Vsi trije glasbeni velemojstri so preigrali kup skupnih jamov v okviru uigravanja za koncerte Stevena Wilsona, pri čemer je sproti rasla kopica glasbenih idej, ki so jih fantje uporabili v svojih kompozicijah.

“In ko se je zadnja turneja s Stevenom zaključila, smo imeli v žepu sveženj skladb, ki so bile že pripravljene za nadaljnjo obdelavo. Ko so se naši preostali projekti zaključili, smo se vsi trije odločili, da nadaljujemo skupaj kot Trifecta.”, pravi Nick Beggs.

Uradni FaceBook profil!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki