Nick D’Virgilio (Big Big Train) predstavlja novo skladbo “Where’s The Passion”

0 50

Nick D’Virgilio, aktualni bobnar angleških progresivnih rockderjev Big Big Train je napovedal izid svojega novega studijskega albuma “Invisible”, ki bo izšel dne 26.06.2020, pri založbi English Electric.

Za novo skladbo Where’s The Passion, ki bo prav tako uvrščena na novi album je pripravil tudi že besedilni video, ki ga lahko pogledate spodaj.

Na albumu “Invisible” gostuje kopica renomiranih glasbenih gostov in sicer: Tony Levin (King Crimson, Peter Gabriel), Jordan Rudess (Dream Theater), Jem Godfrey (Frost*), Rick Nielsen (Cheap Trick), Carl Verheyen (Supetramp), Paul Gilbert (Mr. Big) in Jonas Reingold (Steve Hackett, The Flower Kings).

D’Virgilio opisuje album “Invisible” kot zbirko skladbo, na katerih se vije konceptualizirana zgodba o možakarju, ki je nezadovoljen nad dejstvom kam je v svojem življenju zabredel. Naposled se odloči sprejeti drzno potezo, zapusti vso preteklost za seboj, zato da lahko nadaljuje svojo pot in najde smisel njegovega življenja.

Album “Invisible” lahko že prednaročite!

Seznam skladb na albumu “Invisible” se glasi:
1. Prelude
2. Invisible
3. Turn Your Life Around
4. I’m Gone
5. Money (That’s What I Want)
6. Waiting For No One
7. Snake Oil Salesman
8. Where’s The Passion
9. Mercy
10. Overcome
11. In My Bones
12. Wrong Place Wrong Time
13. Not My Time To Say Goodbye
14. I Know The Way


Nick D’Virgilio – Where’s The Passion (uradni besedilni video)
NDV – “Invisible” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki